Lacor hiiliteräswokki 28 cm

Lacor hiiliteräswokki 28 cm
Tuotenro: 63828
 

Lacor hiiliteräswokin yläreunan halkaisija 28 cm. Hiiliteräswokin pohjan halkaisija on varsin suuri, noin 16 cm, mikä helpottaa lämmön tasaista jakautumista verrattuna yleensä kaasuliedelle tarkoitettuihin pieni- tai pyöreäpohjaisiin wokpannuihin.


Hiiliteräs on alkuperäinen wokpannujen materiaali. Hiiliteräswok on huomattavasti parempi vaihtoehto pinnoitetuille wokpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.

Hiiliteräswokkia ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä vaan se muuttaa väriä käytössä. Wokin sisäpinta tummentuu ja sisäpinnan ollessa täysin musta, on sen luonnollinen non-stick pinta parhaimmillaan.

Hiiliteräswokkia ei saa pestä astianpesukoneessa, mutta käsin pestessä voi käyttää tiskiainetta. Hiiliteräswokissa ei voi myöskään säilyttää ruokaa tai sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos wokkiin ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiksi karkealla sienellä tai teräsvillalla. Wokkiin kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta info@kori.fi.

 

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
9-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää