Roska-astia Brabantia Touch Bin New30 litraa

Brabantia poljinroskis ja Touch Bin New roskakori 30 litraa

30 litrainen roska-astia on sopivan kokoinen niin julkiseen tilaan, työpaikan taukotilaan, toimistoon kuin keittiöön.

Brabantia Bo Touch Bin iso lajitteluastia on täysin uusi tuote ja saatavissa 8 eri värissä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä jäteastialla. Jäteastian kansimekanismi on Brabantian loistava Soft Touch, jolla avaat roskiksen kannen kevyellä painalluksella. 

Brabantia newIcon 30 litrainen iso poljinroskis on uusin tulokas Brabantian valikoimassa. Brabantia newIcon poljinroskakorin valmistuksessa on käytetty 40% kierrätysmateriaaleja ja elinkaaren jälkeen 98% pakkaus mukaanlukien on kierrätettävää materiaalia. Roskakorin poljinmekanismin avaustanko on tässä newIcon mallissa tyylikkäästi roskakorin sisällä. Brabantia poljinroskakorin poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen sisäastia. 

FlatBack+ iso poljinroskis mahdollistaa jätteiden varastoinnin entistä pienemmässä tilassa, sillä kansi ei tarvitse tilaa takaa auetakseen. Poljinroskakorin poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen sisäastia. FlatBack+ on saatavilla myös 40 litraisena. 

Brabantia Touch Bin New sekä Flip Bin aukeavat uniikisti vain kevyellä sormen kosketuksella. 

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info(ät)kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
9-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti(ät)kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.