Iso roskakori 60 litraa Brabantia Bo Touch Bin Hi

Brabantia roskakorit 60 litraa

Iso jäteastia Brabantia 60 l Push Bin on moderni näkemys todellisesta roskakorin klassikosta luomaan ripauksen retrotunnelmaa tilaan kuin tilaan. Heilurikansi kätkee tyylikkäästi jätteet katseilta ja soveltuu näin erinomaisesti suuremmille jätemäärille niin kotiin kuin toimistoon. 

Bo Touch Bin 60 litraa on tyylikäs iso roskakori, jossa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat roskakorin kannen kevyellä painalluksella. Roska-astia on saatavissa yhdellä 60 litraisella tai kahdella 30 litraisella sisäisellä jäteastialla jaloilla tai ilman.

60 litrainen Touch Bin roska-astia on riittävän iso jäteastia toimistoon, odotustilaan sekä vastaanottoaulaan hillityn tyylikkäällä ulkonäöllä. Jäeastiassa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat roskakorin kannen kevyellä painalluksella. 

Brabantian kannellinen jäteastia Big Bin vetää 60 litraa jätettä ja on saatavissa kolmessa eri värissä. Jäteastia sopii loistavasti toimistoon ja taukotiloihin suuremmille jätemäärille.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info(ät)kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
9-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti(ät)kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.